MeCoCo

De MeCoCo staat voor Media- en Communicatiecommissie. Dit is duidelijk de leukste commissie van HV Beertje! Deze commissie zorgt ervoor dat er elke maand een Beerbericht de deur uitgaat en dat de social media van HV Beertje up-to-date is. De commissie bestaat uit:

Iris: is als PR-bestuurslid de voorzitter van deze commissie. Ze zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar taken gedaan heeft. Ze focust zich vooral op de website en het jaarboek.

Nick: is onze design man. Hij verzorgt de templates voor het Beerbericht en maakt er met de feestdagen altijd iets speciaals van. Daarnaast is hij onze chef insta.

Anton: dit is onze jonge hond. Hij studeert journalistiek en past daarom als geen ander in de MeCoCo. Hij is goed met editen en gaat zich dit jaar focussen op een nieuwe promofilmpje.

Kamal: is onze allrounder. Hij schrijft allerlei stukjes voor het Beerbericht en zorgt dat deze foutloos de deur uitvliegt. Daarnaast zorgt hij ervoor dat onze facebookpagina up-to-date is.

Sennah: is het nieuwste lid van de MeCoCo. Een goede aanwinst met haar eerdere ervaring in het bestuur in Wageningen. Sennah gaat dit jaar door het leven als onze tweede chef-insta!