Huidige sponsoren

Café ’t Pandje

Het pandje is één van de gezelligste cafés van Utrecht. Hier kan je altijd terecht voor gezelligheid en een goed biertje. We hebben een fantastische band met dit café en met de geweldige eigenaar Ron, waar we erg dankbaar voor zijn. We zijn dan ook elke maand te vinden in dit café voor onze maandelijkse borrel.

Voor meer informatie zie: http://www.pandje.com/

Fysiofabriek

De Fysiofabriek staat altijd voor ons Beren klaar om te helpen bij blessures. Hier wordt iedereen als atleet behandeld. De therapeuten van de Fysiofabriek hebben elk hun eigen specialisaties en interessegebieden, maar werken nauw samen om met no-nonsense fysiotherapie jou van jouw blessure af te helpen.
De Fysiofabriek heeft elke week een inloopspreekuur voor alle leden van Beertje. Daarnaast geven ze ons ook fantastische clinics en sturen ze ons filmpjes met allerlei oefeningen voor tijdens de training.

Voor meer informatie zie: https://fysiofabriek.nl/

DressMe

DressMe clothing is een textieldrukkerij dat alle soorten textiel kan leveren, bedrukken en borduren. Ze bedrukken van alles, van T-shirts tot schoenen en rugzakken. De opdruk kan je helemaal zelf kiezen! Ideaal voor als je in een creatieve bui iets hebt ontworpen, of voor de commissiekleding van Beertje. Dressme voorziet Beertje dan ook van allerlei kledingstukken, zoals onze prachtige Beertje truien en stropdassen.

Voor meer informatie zie: https://dressmeclothing.nl/

Ubica

Ubica is een heerlijk restaurant in het centrum van Utrecht. Hier word je altijd gastvrij ontvangen en is een smakelijke en sfeervolle avond gegarandeerd.
Ubica helpt Beertje elk jaar om een fantastische Beertje Battle neer te kunnen zetten.

Voor meer informatie zie: http://www.ubicautrecht.nl/

Meo Lease

Meo Lease verhuurt wasmachines, drogers en overig witgoed door heel Nederland. Iedereen kan bij Meo huren, en ze leveren altijd nieuwe apparaten. Nog een wasmachine nodig? Kijk dan op https://meolease.nl/.