Lid worden?

12494701_10208132314598363_5970932528466165021_nAls je interesse hebt om bij ons te komen handballen, kun je natuurlijk een keertje mee komen trainen. HV Beertje neemt het hele seizoen nieuwe leden aan. Of je nu al jaren handbalervaring hebt, of nog nooit een handbal hebt aangeraakt: iedereen is bij ons welkom! Je kunt twee keer zonder enige verplichtingen een training meemaken, om te zien of handballen bij HV Beertje je leuk lijkt. Stuur even een mailtje naar bestuur@hvbeertje.nl als je langs wil komen of wat meer informatie wil.

Competitie
Ga je komend jaar in Utrecht studeren? Is handballen echt jouw ding? En ben je op zoek naar de perfecte combinatie van gezelligheid en prestatie? Dan hoor jij bij ons! Wij hebben drie competitie-teams, één mannenteam en twee vrouwenteams (weekend & midweek) die meespelen in de reguliere competitie van het NHV. Ons weekendteam en mannenteam spelen wedstrijden op zondag en ons midweekteam speelt doordeweeks.

Contributie en sportkaart
Naast de competitieteams hebben wij ook leden die alleen bij ons trainen. De contributie voor de trainingsleden bedraagt €37,50 per seizoen, voor trainingsleden die nog weinig handbalervaring hebben is dat €35,- per seizoen. De competitiespelende leden betalen, afhankelijk van de competitie waarin ze spelen, €137,50, 115,- of 137,50 (dames weekend, dames midweek, heren respectievelijk). Naast contributie aan HV Beertje, dien je ook een OlymPas van Olympos aan te schaffen om bij Beertje te kunnen sporten. Meer informatie over de pas en de tarieven kun je vinden op de website van Olympos. Er kunnen uitzonderingen op deze kosten van toepassing zijn voor particuliere opleidingen. Je dient je ieder jaar opnieuw in te schrijven bij Olympos.

Studenten
Omdat we een studentenhandbalvereniging zijn, staan ingeschreven als studentenvereniging en trainen in een studentensportcentrum, moet een nieuw lid als student ingeschreven zijn bij een HBO instelling of universiteit. Het maakt hierbij niet uit welke hogeschool of universiteit, dit mag ook buiten Utrecht zijn. Als je eenmaal lid bent, mag je ook nadat je afgestudeerd bent of hebt besloten te stoppen met je opleiding trainingslid blijven bij de vereniging. Studerende leden hebben voorrang op een plekje in de competitieteams ten opzichte van niet-studerende leden.