Bestuur & Commissies

Bestuur

Elke vereniging heeft natuurlijk een bestuur nodig. Mensen die zich erg verbonden voelen met de vereniging en zich graag een jaartje inzetten om de vereniging in goede banen te leiden. In elke commissie van Beertje zit een afgevaardigde van het bestuur en daarnaast vergadert het bestuur regelmatig met alle betrokken externe partijen van de vereniging. Het bestuur bestaat voor het jaar 2017-2018 uit de volgende leden:

Voorzitter: Nino Gijsen
Secretaris: Emma Rietveld
Penningmeester: Marijn Roks
Technisch bestuurslid: Robin Oostdam
Bestuurslid PR: Aram Peekel

Technische Commissie

De technische commissie houdt zich bezig met alle handbalzaken van de vereniging. Van het regelen van de trainers en scheidrechters tot het zorgen dat er genoeg materialen zijn. Een onmisbare commissie voor een handbalvereniging. In de commissie neemt altijd een afgevaardigde van het bestuur en afgevaardigden van alle teams en trainingsgroepen plaats. De commissie bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter: Robin Oostdam
Dames midweekcompetitie:
Renske Holleboom
Dames weekendcompetitie:
Julie Alders
Mannen weekendcompetitie:
Koos Bok
Beginnende trainingsleden:
Jasmijn Kok
Gevorderde trainingsleden:
Iris Ekkelenkamp

Activiteitencommissie

Natuurlijk organiseren we activiteiten buiten het trainen en wedstrijden spelen. Onze activiteitencommissie zorgt ervoor dat we ook nog andere dingen doen, zoals toernooien afgaan, samen borrelen, lasergamen, dineren, en nog veel meer! De activiteitencommissie bestaat uit:

Nienke van Berkel
Lisanne Vosters
Laurens van Lidth de Jeude
Lot Herder
Bernard Loose

Media- en Communicatiecommissie

Goede interne en externe communicatie zijn essentieel voor een sportvereniging. Vandaar dat Beertje een media- en communicatiecommissie heeft. Deze commissie zet iedere maand een leuke nieuwsbrief in elkaar om alle leden en vrienden van Beertje op de hoogte te houden van de nieuwe weetjes en te verblijden met foto’s, verslagen en roddels. Daarnaast houdt deze commissie ook de website up te date en zorgen ze dat ook op de sociale media Beertje niet te missen is. Ook de promotie van HV Beertje bij de nieuwe studenten tijdens de UIT-week valt onder de verantwoordelijkheid van deze commissie, die dit jaar bestaat uit:

Marloes Borst
Renate Groot
Sanne de Boer
Eline Janssen
Sam Haan
Marit Koster

GNSK-commissie

Ieder jaar spelen er teams uit Utrecht mee in met het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap, waar ieder jaar ook weer veel beren meespelen in de handbalteams. Sinds 2015 is de GNSK-commissie opgericht, dat voor HV Beertje en haar leden alles regelt rondom dit toernooi. Dit jaar bestaat de commissie uit:

GNSK-commissie Robin Oostdam
Kirsten Kiers
Sabine Engels

Toernooicommissie

HV Beertje is natuurlijk een handbalvereniging wat betekent dat iedereen van handbal houdt. Niet alleen trainingen en wedstrijden maar ook zeker toernooien zijn zeer geliefd. Daarom kunnen wij natuurlijk ook niet uitblijven in het organiseren van ons eigen toernooi. Elke jaar rond maart/april organiseert onze toernooicommissie een mooi toernooi genaamd de Beertje Battle. Het toernooi begint met een mooi themafeest in het sportcafé waarna na een kort nachtje in de sporthal de volgende dag fanatiek wedstrijden worden gespeeld. Om dit alles mooi af te sluiten is er daarna altijd nog een korte borrel in het sportcafé. Dit jaar bestaat de toernooicommissie uit:

Marijn Roks
Sebastiaan Knoop
Vera Roetert Steenbruggen
Julie Alders
Sabine Engels

Introcommissie

Omdat Beertje een steeds groter vereniging is, is er een aantal jaar geleden besloten om een introweekend te organiseren in het begin van ieder seizoen. Zo kunnen nieuwe leden ieder leren kennen en het is een leuke start van het nieuwe seizoen na een Beertje vrije zomer. Dit weekend zit vol met handbal en niet-handbal activiteiten en meestal wordt ook de plaatselijke kroeg onveilig gemaakt. Een weekend vol avonturen waar vaak nog maanden over nagepraat wordt. Dit jaar is dit weekend georganiseerd door de volgende mensen:

Roy van Heezik
Marijn den Haan
Lot Herder
Iris Ekkelenkamp
Emma Rietveld
Muriel van Winckel

Kascommissie

Om een eerlijke gang van zaken te garanderen en de financiën van de vereniging te controleren heeft HV Beertje een kascommissie. Deze commissie controleert de penningmeester van de vereniging en geeft advies over grote financiële besluiten die er binnen de vereniging gemaakt moeten worden. De kascommissie bestaat dit jaar uit:

Ines Kaal
Babs van Gageldonk