Over ons

Altijd gehandbald of opeens geïnteresseerd in handbal en studeer je in Utrecht? Dan is HV Beertje iets voor jou! HV Beertje is de enige echte studentenhandbalvereniging van Utrecht, officieel opgericht in oktober 1990. Inmiddels zijn we als vereniging sterk gegroeid en tellen we al meer dan 100 enthousiaste leden. Samen trainen we meerdere malen per week, handballen op toernooien in heel Nederland en organiseren ook nog vele andere leuke dingen!

Training
De trainingen vinden plaats in Sportcentrum Olympos in Utrecht op dinsdagavond tussen 21:00 en 23.30 uur en op vrijdagavond tussen 18.30 en 20.00 uur. Je mag altijd langskomen om een keer mee te doen en zelf te ervaren hoe gezellig Beertje is! Het is daarvoor wel handig als je even contact met ons opneemt zodat we je van iets meer informatie kunnen voorzien.

Competitie
In het seizoen 2018-2019 hebben we drie competitieteams die allemaal uitkomen in de regio Midden-Nederland. Twee dames teams, een weekendcompetitie team en een recreanten competitie team die doordeweeks hun wedstrijden spelen, en een heren weekendcompetitie team. Al deze teams komen uit onder de naam van HMS/Achilles, de burgervereniging waar wij als HV Beertje bij zijn aangesloten. Meer informatie over onze competitieteams kun je vinden op de speciale competitiepagina, Teams.

Activiteiten
Naast een handbalvereniging is HV Beertje ook zeker een gezelligheidsvereniging. Zo hebben we iedere maand een borrel in de stad en organiseren we een extra leuke activiteit naast de trainingen. Daarnaast borrelen we na de trainingen altijd in het sportcaf├ę Olympos en bezoeken we verschillende toernooien in heel Nederland. Ben je benieuwd wat er allemaal op de planning staat, kijk dan snel in de Agenda.