Sponsor worden?

Sponsor zijn van HV Beertje brengt verschillende voordelen met zich mee. Doordat HV Beertje een studentenhandbalvereniging is, komen onze leden uit alle hoeken van Nederland en hebben zij vaak naast handbal ook allerlei andere bezigheden, zoals studie en/of een studentenvereniging. Hierdoor kunt u als sponsor van HV Beertje een groot netwerk bereiken, ook buiten de handbalwereld. Daarnaast zijn veel van onze ex-leden Vriend van Beertje waardoor ook zij op de hoogte zullen zijn van jullie sponsoring en uw netwerk nog verder vergroot zal worden.

Bovendien hebben wij ons eigen handbaltoernooi – Beertje Battle - waarop verenigingen van uit het hele land aanwezig zullen zijn. Een ideale gelegenheid voor u om promotie te maken! Tenslotte zijn wij actief op Social Media en hebben wij maandelijks onze eigen nieuwsbrief voor leden: het Beerbericht. Neem een kijkje op onze Facebook en Instagram pagina om te zien wat wij hier zoal op plaatsen.

Binnen HV Beertje werken wij met verschillende sponsorpakketten. Deze gelden als standaard, maar hier kan in overleg natuurlijk altijd van afgeweken worden. Hieronder worden de pakketten toegelicht:

Teddybeer
€125,- per jaar
- Banner op site
- Vier berichten per jaar op onze Facebookpagina

Koalabeer
€250,- per jaar
- Geheel Teddybeer pakket +
- Spandoek in de hal bij thuiswedstrijden
- Advertorial in het Beerbericht

Grizzlybeer
€ 500,- per jaar
- Geheel Koalabeer pakket +
- Eén dag tien vrijwilligers vanuit HV Beertje
- Uitdelen van flyers van uw bedrijf tijdens Beertje Battle
- Spandoek in de hal tijdens Beertje Battle

Brombeer
€20,- per jaar
- Speciaal voor ouders/vrienden/familie van leden van HV Beertje
- Vier keer per jaar een speciale nieuwsbrief
- Jaarlijks een vriendjes/ouderdag

Bent u geïnteresseerd geraakt en/of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen en u voor ons, mailt u dan naar pr@hvbeertje.nl. We hopen van u te horen!