Sponsoren

Café ’t Pandje
logo-pandje In Café 't Pandje, sinds 2015 ons nieuwe stamcafé, gelegen aan de Nobelstraat in hartje Utrecht, drinken wij elke tweede woensdag van de maand een drankje met onze leden. Café 't pandje bestaat al 55 jaar en is een icoon in Utrecht. Je kan er onder andere terecht voor (speciaal)bieren en lekkere snacks als de platte bal met pittige saus!
Meer info over Café 't Pandje op http://www.pandje.com/

FysioDomstad
fysiodomstad_logoFysioDomstad is een innoverende fysiotherapiepraktijk in het centrum van Utrecht en Utrecht Oost, met affiniteit voor sport. Ze hebben twee locaties; in het centrum op Herenstraat 33, vlakbij het Lepelenburg en in het stadion. De praktijk biedt naast fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie ook, dry needling, echografie, EMG, medical taping en Mulligan therapie. Meer lezen? Of bezoek de site.

Gear4Teams Custom teamkleding
Gear4Teams is gespecialiseerd in op maat gemaakte teamkleding tegen zeer concurrerende prijzen. Club logo's, teamkleuren, sponsors en andere details; u zegt het, wij maken het. Wij creëren de identiteit van uw club en doen dit met passie.

We maken gebruik van verschillende technieken in de vervaardiging van onze producten, zoals borduren, sublimatie en printen. Dit is een belangrijk aspect dat onze kleding zo uniek maakt. Niet alleen creëren we coole sportkleding, we kunnen ook speciale club webshops bouwen. Alle leden kopen hun eigen teamkleding in de webshop. Weinig inspanning en geen risico voor de club en Gear4teams regelt alle afhandeling. Voor meer informatie over Gear4Teams zie www.gear4teams.com of bel 036-5250493.