Sponsoren

Café ’t Pandje

logo-pandje In Café ’t Pandje, sinds 2015 ons nieuwe stamcafé, gelegen aan de Nobelstraat in hartje Utrecht, drinken wij elke tweede woensdag van de maand een drankje met onze leden. Café ’t pandje bestaat al 55 jaar en is een icoon in Utrecht. Je kan er onder andere terecht voor (speciaal)bieren en lekkere snacks als de platte bal met pittige saus!
Meer info over Café ’t Pandje op http://www.pandje.com/

Fysiofabriek

Bij Fysiofabriek willen we dat iedere sporter pijnvrij en zonder klachten zijn sport moet kunnen uitvoeren. Met een team van sport- en vakidioten staan we voor je klaar. Jong of oud, topsporter of derde helft topper, bij een blessure ben je bij ons aan het juiste adres! Met fysiotherapie in Utrecht Oost, Centrum en West, zijn we altijd dichtbij. Voor de leden van Beertje is er elke dinsdagavond 18:30 uur een gratis 10 minuten consult, schrijf je dan in via www.fysiofabriek.nl/inloopspreekuur

Gear4Teams Custom teamkleding
Gear4Teams is gespecialiseerd in op maat gemaakte teamkleding tegen zeer concurrerende prijzen. “Club logo’s, teamkleuren, sponsors en andere details; u zegt het, wij maken het. Wij creëren de identiteit van uw club en doen dit met passie”.

“We maken gebruik van verschillende technieken in de vervaardiging van onze producten, zoals borduren, sublimatie en printen. Dit is een belangrijk aspect dat onze kleding zo uniek maakt. Niet alleen creëren we coole sportkleding, we kunnen ook speciale club webshops bouwen. Alle leden kopen hun eigen teamkleding in de webshop. Weinig inspanning en geen risico voor de club en Gear4teams regelt alle afhandeling”. Voor meer informatie over Gear4Teams zie www.gear4teams.com of bel 036-5250493.