Dames weekend

HV Beertje heeft één damesteam dat in de reguliere competitie speelt. Het team is in het seizoen 2011-2012 opgericht en in het eerste jaar direct gepromoveerd!

Momenteel spelen zij in de 2e klasse van de afdeling Midden Nederland. De uitwedstrijden zijn in de omgeving van Utrecht en de thuiswedstrijden worden zondags gespeeld in Sporthal Zuilen of in Olympos.

Iedere dinsdag- en vrijdagavond wordt er getraind samen met dames midweek. Kijk voor het programma en de standen van dit team op de site van NHV, en zoek dan op HMS/Achilles DS2.

Training: dinsdagavond van 20.30 - 21:45 uur en vrijdagavond van 18:30-20:00, Sportcentrum Olympos (Uppsalalaan 3, Utrecht)

Thuiswedstrijden: zondags, op Sportcentrum Olympos

Is het damesteam echt wat voor jou, en wil je volgend seizoen graag meespelen? Of heb je andere vragen over het team, mail dan gerust naar bestuur@hvbeertje.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord!