Dames midweek

HV Beertje heeft één damesteam dat in de recreantencompetitie speelt. Veel beren hebben in het weekend nog verplichtingen thuis, waardoor het ideaal is om wedstrijden op doordeweekse avonden te spelen.

Het team is ingedeeld in de recreantencompetitie van de afdeling Midden-Nederland. De uitwedstrijden zijn in de omgeving van Utrecht en de thuiswedstrijden worden gespeeld in Sporthal Zuilen.

Iedere dinsdag- en vrijdagavond wordt er getraind samen met dames weekend (dat weekendcompetitie speelt). Kijk voor het programma en de standen op de site van NHV en zoek dan op HMS/Achilles DMW2.

Training: dinsdagavond van 22:15 - 23.30 uur en vrijdagavond van 18:30 - 20:00, sportcentrum Olympos (Uppsalalaan 3, Utrecht)

Thuiswedstrijden: dinsdagavond, sporthal Zuilen (Burgemeester Norbruislaan 680, Utrecht)

Heb jij ook zin om naast het trainen af en toe een wedstrijdje te spelen, zonder daarvoor al je weekenden thuis te moeten opgeven, dan zit je bij dames midweek goed. Heb je interesse en wil je volgend seizoen graag meespelen? Of heb je andere vragen over het team, mail dan gerust naar bestuur@hvbeertje.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord!