Teams

Teams 20152016Bij HV Beertje spelen drie teams in de competitie. Twee damesteams en één herenteam. In de competitie spelen wij onder de naam van handbalvereniging HMS/Achilles uit Utrecht.

Het dames weekend speelt in de reguliere competitie wedstrijdsport (2de klasse) van regio Midden Nederland van NHV. De thuiswedstrijden vinden plaats op zondag in sporthal Olympos.

Het dames midweek speelt mee in de recreantencompetitie van regio Midden Nederland van het NHV. Zij spelen in de breedtesport. De wedstrijden worden op doordeweekse avonden gespeeld.

Foto pagina teamsDe heren speelt in de reguliere competitie van regio Midden Nederland in de wedstrijdsport. Zij spelen de thuiswedstrijden op zondag in sporthal Olympos.

Heb je interesse, mail dan gerust naar bestuur@hvbeertje.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord!