Introweekend

Sinds een aantal jaar organiseert Beertje een introductieweekend. Een leuk en gezellig weekend voor de nieuwe leden om de vereniging en andere leden beter te leren kennen. Dit weekend is absoluut geen ontgroening mocht je daar bang voor zijn. Men vond het afgelopen jaren een geslaagd weekend dus er is geen reden om nu van iets anders uit te gaan. Daarom is het natuurlijk zaak gewoon mee te gaan!

Introweekend 2018 van HV Beertje met het Thema Boer zoekt Beer o.d.z. Wie ga jij melken? Het weekend zal 12, 13 en 14 oktober plaatsvinden. Je kan je vanaf nu opgeven, dit doe je door te mailen naar introbeertje@gmail.com. De deadline voor opgeven is 14 september 23:59. Iedereen kan zich opgeven maar het is wel wie het eerst komt wie het eerst maalt, met uitzondering van nieuwe leden (we zorgen voor een eerlijke verdeling tussen nieuwe en oude leden). Kosten voor het weekend zijn 37,50 euro. Wacht dus niet en geef je zo snel mogelijk op, er is maar ruimte voor 48 Beren! Zet in de mail ook even eventuele allergieën en/of dieetwensen.

Hieronder zie je een fotoimpressie van het geslaagde introweekend 2017. De foto’s van de introductieweekenden van eerdere jaren zijn te vinden in in de HV Beertje facebookgroep.