Beertje Battle

Beertje Battle is het jaarlijkse, tweedaags, studentenhandbal toernooi van HV Beertje. Ieder voorjaar beginnen we op vrijdagavond met een feest in het sportcafé van sportcentrum Olympos te Utrecht om zaterdag wedstrijden tussen handbalteams van studentenhandbalverenigingen uit heel het land te spelen.

Introductie thema van Beertje Battle 2019:
Pak je discobal uit de kast, vraag je vader/moeder om hun oude glitteroutfit en maak je borst maar nat: het is weer tijd voor Beertje Battle! Dit jaar is het thema “Disco inferno”, o.d.z. Follow the call of the discoball. Op 5 en 6 april mogen jullie weer allemaal naar het prachtige Utrecht komen voor het jaarlijkse handbaltoernooi van HV Beertje!
Het toernooi zal vrijdagavond zoals traditie is beginnen met het themafeest, waarbij je met al je medehandbalfanaten uit het hele zal kunnen genieten van de beste discohits. De nacht is jong en heeft genoeg te bieden, wellicht zelfs een complementair broodje knak voor de grote spelers onder ons! Op zaterdag zullen we fris en fruitig wedstrijden spelen!
Dit jaar wordt het toernooi mede mogelijk gemaakt door Café ‘T Pandje, Ubica Utrecht en het U-fonds.