Activiteiten

Activiteiten HV BeertjeNaast alle trainingen en wedstrijden¬†is er nog veel meer te beleven bij HV Beertje. Elke laatste woensdag van de maand wordt er door onze activiteitencommissie een leuke activiteit georganiseerd. Zo gaan we met z’n allen op¬†kennismakingskroegentocht door Utrecht, spelen we een potje bubblevoetbal, stappen we op de fiets voor een biking dinner, breken we uit de gevangenis bij een escape room en varen we op een zomeravond heerlijk door de grachten van Utrecht. Meedoen aan deze activiteiten is natuurlijk vrijblijvend maar elke maand is het weer beregezellig. Zo leer je je team- of clubgenoten ook eens buiten het handbalveld kennen!

Daarnaast organiseert HV Beertje ieder jaar een handbaltoernooi waar we spelen en feesten met andere studentenhandbalverenigingen: Beertje Battle

Alle activiteiten die we organiseren kun je terug vinden in onze agenda.